Ortopedski ulošci za longitudinalni i transferzalni svod

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

 • Ortopedski uložak

  Ortopedski uložak 052

  1.950 din

  Osnova uloška je napravljena od mekog i fleksibilnog materijala „Korkfanta“, koji anatomski podržava i longitudinalni (uzdužni) i transverzalni (poprečni) svod. Može se koristiti u cipelama sa štiklom do 4 cm. Prirodna koža poboljšava higijenske kvalitete. Sloj meke gume, podizač prstiju i meki jastučić na peti pomoć su za udobno hodanje.

  Cena: 1.950,00 din.

 • Uložak SKELET

  Uložak SKELET 031

  1.700 din

  Čvrst „kostur“ uloška obezbeđuje potpuni terapijski efekat, iako zauzima minimalno mesta u obući. Meko gumeno jastuče za poprečni svod i za petu, zajedno sa mekom jagnjećom kožom čine hodanje veoma udobnim. Mogu se koristiti u cipelama sa štiklom do 6 cm.

  Cena: 1.700,00 din.

   

 • Uložak SKELET 3/4

  Uložak SKELET 3/4 032

  1.300 din

  Čvrst „kostur“ uloška obezbeđuje potpuni terapijski efekat, iako zauzima minimalno mesta u obući. Meko gumeno jastuče za poprečni svod i za petu, zajedno sa mekom jagnjećom kožom čine hodanje veoma udobnim. Mogu se koristiti u cipelama sa štiklom do 6 cm. Ova 3/4 varijanta uloška se može koristiti i u cipelama sa otvorenim prstima. Dve sapolepljive folije sprečavaju pomeranje uloška.

  Cena: 1.300,00 din.

 • 007_2018

  Uložak od aktivnog uglja ortopedski CARBONE 007

  900 din

  Blaga podrška, od meke gume na uzdužnom i poprečnom svodu stopala i jastučić na peti sprečavaju pojavu ravnog stopala. Osnova je prekrivena mekom gumom sa dodatkom aktivnog uglja i pamuka deluje higijenski, antibakterijski i protiv neprijatnih mirisa.

  Cena: 900,00 din.

 • Gel uložak

  Gel uložak 106

  4.100 din

  Podrška uzdužnom i poprečnom svodu stopala. Napravljen je od silikona dvostruke gustine, mekši silikon namenjen je za delove stopala koji primaju veće opterećenje. Koristi se u svim slučajevima gde je potrebno da se ublaži efekat dugotrajnog i preteranog opterećenja nogu. Najbolje iskustvo je u slučajevima slabe i smanjene mišićne mase posle hirurških procedura.

  Cena: 4.100,00 din.

 • Uložak SKELET antibakterijski

  Uložak SKELET antibakterijski 055

  1.500 din

  Osnova Skelet antibakterijskog uloška je napravljena od lakog i čvrstog skeleta koji najmanje smanjuje unutrašnji prostor obuće. Omogućava, zajedno sa lateks metatarzalnom podporom, podršku i prevenciju za uzdužno i poprečno ravna stopala. Meki petni jastučić apsorbuje pritisak na petnu kost. Uložak je prekriven materijalom od antistatičkih mikro-vlakana koji je dvostruko gušći u odnosu na obične uloške. Materijal je takođe daleko superiorniji od kože, jer ubrzava apsorpciju vlage i čuva vaša stopala suva. Mikroporozan sloj nano čestica omogućava znatnu apsorpciju tečnosti u rekordnom vremenu i na taj način rešava znojenje stopala. Ovi kvaliteti i antibakterijske osobine aktivnog uglja smanjuju neprijatan miris stopala i ograničavaju širenje neželjenih bakterija. Pere se na 40 C.

  Cena: 1.500,00 din.

 • Uložak za dijabetičare 012

  1.100 din

  Dizajnirani su za posebno osetljiva stopala. Niska podrška uzdužnom svodu i ležište za petu pruža anatomski oblikovan krevet za stopala. Sloj koji prekriva uložak (lagana poliolefin pena sa upletenim poliesterom) sadrži čestice srebra protiv bakterija, buđi i neprijatnih mirisa. Široki prednji deo uloška odgovara obući za dijabetičare i može se koristiti da zameni postojeći uložak u obući. Veličina i oblik mogu se prilagoditi makazama.

  Cena: 1100,00 din.